Restaurang ProCivitas

Skärmavbild 2017-10-03 kl. 13.14.19

Som kökschef på ProCivitas Malmö sedan över tio år tillbaka så har det alltid varit ett nöje och en utmaning att sträva mot att ligga på samma höga nivå som skolan i övrigt. Tillsammans med mina underbara medarbetare i köket så känner jag att vi lyckats skapa någonting faktiskt rätt unikt i vår skolmiljö.

Efter många års förfrågan om en ProCivitas kokbok så har vi äntligen ett tryckt exemplar. En liten receptsamling på några återkommande recept som jag har valt ut. Ett recept för hemmabruk och ett recept hur vi tillagar dem på skolan. Det är kul att jämföra mängderna i recepten.

ProCivitas receptsamling»

Podd med Malmös köksmästare Linus»

Öppet hus

27 november
kl. 17.30-19.30

29 november
kl. 17.30-19.30

16 januari
kl. 17.30-19.30

UF

”Entreprenörsandan sitter i väggarna”

År efter år kammar elever från ProCivitas hem priser på Ung Företagsamhets mässor. I Skåne har 75 procent av alla regionala UF-priser de sex senaste åren gått till ProCivitas-elever från Malmö och Helsingborg. Och framgångarna är inga tillfälligheter.

Proccepodden

Proccepodden

Lyssna här»

Gör rätt gymnasieval

Förberedd för vidare studier utomlands

– Vi är väldigt aktiva för att hjälpa dig att bli antagen till bästa skolorna världen över. Om du  te x vill till Harvard, Yale, Princeton, Oxford eller Cambridge gör vi en plan redan i början av årskurs 1. Det roligaste är att flera elever varje år också lyckas bli antagna till de mest prestigefyllda institutionerna i tuffast möjlig konkurrens i hela världen, Peter Conneé Ordförande för ProCivitas Alumnis.

Akvarium studiero

Många förknippar oss med akvarium

Vår skolmiljö ska vara anpassad för både studier, studiero och ha en hög trivselgrad. Därför hittar du exempelvis flera akvarium på skolan.

Läs mer

Ann Linderoth

Att vara rektor på ProCivitas i Malmö är en fantastik utmaning.

Jag har förmånen att ansvara för en verksamhet där det verkligen finns möjlighet att arbeta med det som bör vara skolans huvuduppgift:

Nämligen att utbilda, utveckla och förbereda våra elever för framtida studier och yrken.

Läs mer