×
 

Hoppa till innehållet

ProCivitas Malmö

ProCivitas har som målsättning att vara Malmös, och Sveriges, bästa gymnasium. På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet.

Elever umgås utomhus

ProCivitas Malmö - ett gymnasium med höga ambitioner

Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Entreprenörskap, företagande och näringsliv utgör en central del av vår skola. Vi gör stora satsningar på våra elevers utbildning och erfarenheter inom dessa områden. Många av våra elever driver dessutom egna UF-företag.

Två elever i ett bibliotek

Samverkan med det lokala näringslivet

 • Alumninätverk

  Bland ProCivitas drygt 9000 alumner finns företagsledare, ingenjörer, arkitekter, designers och en mängd andra yrkesgrupper. Är du nyfiken på ProCivitas alumner – Se vår wall of fame!

  Elever i gemensam skolmiljö
 • Ung företagsamhet

  På ProCivitas kan du läsa kursen Entreprenörskap, vilket ger dig som elev möjligheten att starta ett eget företag. Vi använder oss av Ung företagsamhets väl beprövade koncept.

  Elever står och pratar i skolans gemensamma lokaler
 • Mentorsprogrammet

  ProCivitas mentorsprogram erbjuds en inblick i arbetslivet. Våra mentorer kommer från en rad olika branscher och företag. Mentorsprogrammet syftar till personlig och professionell utveckling.

  Lärare och elever i ett klassrum

Följ oss på sociala medier

Kolla in vår Instagram för att se vad som händer på vår skola!

Nyheter

Här kan du läsa om det senaste som händer på vår skola

Se alla nyheter