×
 

Hoppa till innehållet

Öppet hus på ProCivitas Uppsala

Vad roligt att du är intresserad av ProCivitas Uppsala! Under ett Öppet hus får du möjlighet att träffa både lärare och elever, uppleva stämningen på skolan och ställa alla dina frågor.

Anmäl dig via formuläret nedan för att få påminnelser till våra öppet hus-tillfällen under hösten och annan information som vi hoppas kan vara intressant för dig inför ditt gymnasieval.

Har du frågor om ProCivitas inför ditt gymnasieval eller vill komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att kontakta oss på 0702 – 01 48 59 eller mejla till: uppsala@procivitas.se. Du hittar oss på Lägerhyddsvägen 2, hus 3. Varmt välkommen!

Länk till presentation från öppet hus 31/1 finns här.

Kommande öppet hus

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Besök öppet hus!

  Passa på och besök öppet hus och upplev stämningen på vår skola. Fyll i formuläret för att få påminnelser när öppet hus närmar sig.

  När börjar du gymnasiet?

  Hantering av personuppgifter

  När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

  Före du blir elev hos oss

  När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. ProCivitas Privata Gymnasium är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

  De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

  Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

  De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

  Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

  Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

  Du hittar hela vår policy här.

  Kontakt

  Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

  Avsäga dig direktreklam

  Du kan när som helst avsäga dig reklam- och kommunikationsutskick, både digitala och i pappersformat.

  Avregistrering av direktreklam via post kan ske med två metoder; en fullständig avregistrering från SPAR/marknadsregister eller en avregistrering från AcadeMedias reklam. Du avregistrerar dig genom att fylla i detta formulär.

  För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationssutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.

  Uppsala

  Adress

  Lägerhyddsvägen 2, hus 3
  752 37 Uppsala

  Besök oss

  Vill du veta mer om oss? På ProCivitas kan du skugga en klass under en skoldag. Klicka dig vidare till vårt formulär om skuggning. Under vanliga frågor kan du se vad tidigare elever haft för funderingar inför deras gymnasieval.