×
 

Hoppa till innehållet

Mentors­programmet

Genom ProCivitas mentorsprogram erbjuds du en unik möjlighet att få en inblick i arbetslivet.

MENTORS­­PROGRAMMET PÅ PROCIVITAS MALMÖ

Som elev på ProCivitas erbjuds du möjlighet att delta i ProCivitas Mentorsprogram under ditt sista läsår. Genom detta program tilldelas du en personlig mentor som fungerar som ett bollplank för dina tankar och funderingar och som kan bidra med nya infallsvinklar, perspektiv och idéer. Genom att engagera dig i mentorsprogrammet kommer du att knyta nya kontakter,  börja bygga upp ditt eget professionella nätverk och få en fördjupad relation med din mentor.

Elever hämtar man från en buffé under en mentorsträff
 • Min mentor var läkare, som jag drömmer om att bli

  Celina Naturvetenskapsprogrammet

Mentorskap för framtiden

Mentorskap är till för de som vill och som vågar lita på att någon annan genom samtal vill dig väl. Förutom personlig utveckling erbjuds du som adept en inblick i ett yrke, en arbetsplats och en bransch. Dessutom kan du börja skapa ett eget nätverk av värdefulla kontakter. Programmet erbjuder dessutom inspiration på vägen genom en rad events och föreläsningar under läsåret.

Våra mentorer representerar en bred mångfald av branscher och företag och vi matchar mentor och adept så att det passar dina framtidsplaner och intressen på bästa sätt. Mentorsprogrammet är strukturerat med tydliga mål och syftar till att främja både din personliga och professionella utveckling. Vi bjuder in till regelbundna frukostmöten med inspirerande gästföreläsningar och programmet inleds och avslutas med en gemensam middag.

Lärare hjälper elever med en uppgift

ProCivitas förbereder dig inför framtiden

 • Ung företagsamhet

  På ProCivitas kan du läsa kursen Entreprenörskap, vilket ger dig som elev möjligheten att starta ett eget företag. Vi använder oss av Ung företagsamhets väl beprövade koncept.

  Elever står och pratar i skolans gemensamma lokaler
 • Alumninätverk

  Bland ProCivitas drygt 9000 alumner finns företagsledare, ingenjörer, arkitekter, designers och en mängd andra yrkesgrupper. Är du nyfiken på ProCivitas alumner – Se vår wall of fame!

  Elever i gemensam skolmiljö

Ta reda på mer

Vill du veta mer om ProCivitas?