×
 

Hoppa till innehållet

Höga ambitioner

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Mentorskap

Genom ProCivitas mentorsprogram erbjuds en unik inblick i arbetslivet. Mentorskapet kan hjälpa dig att se dina egna styrkor, få en tydligare framtidsbild, vidgade perspektiv och ett utökat kontaktnät. Våra mentorer kommer från en rad olika branscher och företag. Mentorsprogrammet är strukturerat med tydliga mål och syftar till personlig och professionell utveckling.

Lärare och elev i samtal i ett klassrum

Alumni

Det som mer än något annat utmärker ProCivitas är både våra och elevernas höga ambitioner. Bland ProCivitas drygt 9000 alumner finns företagsledare, ingenjörer, entreprenörer, arkitekter, designers och en mängd andra yrkesgrupper. Är du nyfiken på ProCivitas alumner – Se vår wall of fame!

Elever från ProCivitas går tillsammans utomhus.

UF-företag

Ung Företagsamhet är en processutbildning där eleverna får lära sig hur man startar och driver ett företag. Det syftar till att ge eleverna praktisk erfarenhet av företagsverksamhet och entreprenörskap. Eleverna bildar sina egna UF-företag och hanterar alla aspekter av företaget, inklusive ekonomi, marknadsföring och försäljning.

Elever sitter med sina datorer

Här finns vi

ProCivitas gymnasium finns på totalt 7 stycken orter i Sverige. Välj din skola nedan!