×
 

Hoppa till innehållet

Mentors­­programmet

Genom ProCivitas mentorsprogram erbjuds du en unik möjlighet att få en inblick i arbetslivet.

MENTORSKAPS­PROGRAMMET PÅ PROCIVITAS LUND

Genom ProCivitas mentorsprogram erbjuds du en unik möjlighet att få en inblick i arbetslivet. Mentorskapet kan hjälpa dig att se dina egna styrkor, få en tydligare framtidsbild, vidgade perspektiv och ett utökat kontaktnät. Våra mentorer kommer från en rad olika branscher och företag. Mentorsprogrammet är strukturerat med tydliga mål och syftar till personlig och professionell utveckling.

Elever står i en ring runt en lärare och lyssnar
 • Min mentor var läkare, som jag drömmer om att bli

  Celina Naturvetenskapsprogrammet

Mentorskap för framtiden

Ditt intresse för bransch och utbildning anpassas till valet av din mentor oavsett vilket program du läser. Mentorn, en representant för en mindre eller större arbetsplats, fungerar under ditt sista år som ditt personliga bollplank och inspirationskälla.

Lärare hjälper tre elever med en uppgift

ProCivitas förbereder dig inför framtiden

 • Ung företagsamhet

  På ProCivitas har du chans att läsa entreprenörskap, vilket ger dig som elev möjligheten att starta ett eget företag. Vi använder oss av Ung företagsamhets väl beprövade koncept.

  Elever sitter i skolans café med sina datorer
 • Alumninätverk

  Bland ProCivitas drygt 9000 alumner finns företagsledare, ingenjörer, arkitekter, designers och en mängd andra yrkesgrupper. Är du nyfiken på ProCivitas alumner – Se vår Wall of Fame!

  Alumner går på en gräsmatta utanför skolan

Ta reda på mer

Vill du veta mer om ProCivitas?