×
 

Hoppa till innehållet

Högtider och aktiviteter

På ProCivitas lägger vi stor vikt vid årets högtider: Lucia, julavslutning och studentexamen firas med de traditionella inslagen av tal och sång i Mariakyrkan. Veckan före examen tjuvstartar firandet med ProCivitas årliga studentbal, traditionsenligt avhållen på Örenäs slott. Under dina tre år på skolan kommer du ges möjlighet till nya erfarenheter och upplevelser. De senaste åren har vi besökt Berlin, London och Cern.

Vi anser att teambuilding är ett viktigt moment där du som elev snabbt ska komma in i skolans miljö och lära känna dina nya kompisar. Alla förstaårselever besöker varje år Lingvallen för en tvådagars teambuildingcamp. Även på kvällstid händer det mycket på skolan och det sjuder av aktivitet både bland elever och personal. Eleverna anordnar alltifrån studiekvällar i SAT-matte, matlagningskurser, Championsleaguekvällar till modevisning.

Två elever i ett klassrum

Öppet hus

Besök vår skola! Under ett öppet hus får du möjlighet att träffa lärare och elever, se våra fina lokaler och uppleva stämningen på vår skola.