×
 

Hoppa till innehållet

Våra gymnasieelever

På ProCivitas har vi glädjen att arbeta med studiemotiverade och engagerade elever. De är målinriktade och fokuserade på att skapa sig en bra framtid och de strävar ständigt efter att utvecklas personligt och professionellt. Det är glädjande att se att de fortsätter denna utvecklingen även efter avslutade studier hos oss. Nedan kan du läsa om vad några av våra före detta elever gör idag, och hur ProCivitas hjälpte dem att nå dit.

Elever i grupp utomhus

– Afrodite Dastory f.d. elev på ProCivitas

”Min tid på Procivitas var otroligt givande och gav mig verktyg som gjorde att jag hamnade i framkant på många sätt när jag sedan kom ut i såväl student- som arbetslivet. Vid ung ålder hade jag redan fått testa entreprenörskap och tillämpat kommersiell och personlig försäljning, något som gav mig möjligheten att visa framfötterna tidigt. Tack vare bra coachning och engagemang från lärare och vuxna på Procivitas fick jag möjlighet att tidigt bygga på mina kompetenser.

Idag jobbar jag som Brand Marketing Manager på Anastasia Beverly Hills/Finest Cosmetics AB. På fritiden driver jag tillsammans med en vän EMC Network, ett nätverk för unga, yrkesprofessionella kvinnor och när jag har tid extraknäcker jag som programledare för den lokala radiokanalen P3 Din Gata.”

– Omar Kaakati f.d. elev på ProCivitas

”Efter studenten 2011 tog jag ett sabbatshalvår och började därefter Läkarprogrammet i Lund. I januari 2017 tog jag min examen och nu arbetar jag som AT-läkare på Ängelholms sjukhus. Mitt intresse för naturvetenskap och möjligheten att få jobba med andra människor inom ett yrke med stora karriärmöjligheter gjorde valet självklart för mig. Under min tid på ProCivitas, i en miljö med oerhört studiemotiverade elever och entusiastiska lärare utvecklade jag värdefulla egenskaper som banat vägen för mig.”

– Karika Schill f.d. elev på ProCivitas

”Jag tog studenten från ProCivitas år 2015. Nu läser jag juristprogrammet på University College London. ProCivitas gav mig självförtroende att nå min fulla potential. Genom en inspirerande miljö med engagerade lärare, fick jag fantastiska förutsättningar och var mer än förberedd inför fortsatta studier. Framförallt bär jag med mig den härliga, inspirerande atmosfär som finns på ProCivitas, det är en atmosfär som andas glädje inför lärande och en strävan efter att utvecklas.”

– Nils Hernborg f.d. elev på ProCivitas

”Min tid på ProCivitas gav mig många fantastiska minnen, erfarenheter och ett nätverk som jag haft stor nytta av i livet. Framförallt så utvecklade jag en tro på min egen förmåga och fick en väldigt bra akademisk grund att stå på för att kunna studera vidare. Efter tre års studier i Politik och Ekonomi vid King’s College London, jobbar jag nu som dataanalytiker på ett techbolag i Stockholm och trivs väldigt bra.”

– Sophie Lööb f.d. elev på ProCivitas

”Jag tog studenten år 2012 från ProCivitas efter tre på den naturvetenskapliga linjen. För mig kommer ProCivitas största styrka alltid att vara skolans lärare. Jag tycker fortfarande idag att de gav mig alla möjligheter i världen att lyckas och utveckla mina naturvetenskapliga intressen. 2017 tog jag min examen på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm. På KTH studerade jag Industriell ekonomi med inriktning energisystem och hållbar utveckling. Idag arbetar jag som konsult på ett konsultbolag vid namn Actagon som rådger börsnoterade svenska bolag i komplexa och emerging marknader.”

– Jonathan Argyris f.d. elev på ProCivitas

”Efter jag tog studenten 2015 så visste jag direkt vad jag ville göra. Jag började direkt studera Personal- och Arbetslivsfrågor-programmet på Lunds Universitet, vilket jag ville relativt tidig under min gymnasietid efter att ha läst kurser om internationella relationer och samhällskunskap. I kurserna fick vi lära oss om företag och organisationer samt deras funktion i samhället, vilket ledde mig in på HR-världen. Jag är väldigt tacksam över allt ProCivitas har gett mig och är övertygad om att skolan gett mig bättre möjligheter inför framtiden!”

Öppet hus

Gå på öppet hus och träffa våra elever! Få svar på dina frågor om skolan, se dig omkring i våra lokaler och lär dig mer om programmen.