×
 

Hoppa till innehållet

Mentor­­programmet

Genom ProCivitas mentorsprogram erbjuds du en unik möjlighet att få en inblick i arbetslivet.

MENTORS­­PROGRAMMET PÅ PROCIVITAS HELSINGBORG

Som elev på ProCivitas erbjuds du möjlighet att delta i ProCivitas Mentorsprogram under ditt sista läsår. Genom detta program tilldelas du en personlig mentor, från det lokala näringslivet, som fungerar som ett bollplank för dina tankar och funderingar, och som kan bidra med nya infallsvinklar, perspektiv och idéer. Genom att engagera dig i mentorsprogrammet kommer du också kunna bygga upp ditt eget professionella nätverk.

Lärare pratar med två elever i ett klassrum
 • Min mentor var läkare, som jag drömmer om att bli

  Celina Naturvetenskapsprogrammet

Mentorskap för framtiden

Våra mentorer representerar en bred mångfald av branscher och företag. Vi matchar mentor och adept på en personlig nivå, så att det passar dina framtidsplaner och intressen på bästa sätt. Mentorsprogrammet är strukturerat med tydliga mål och syftar till att främja både din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder ett varierat utbud av evenemang under programmets gång. Vi bjuder in till inspirerande gästföreläsningar, praktiska workshops och gemensamma frukostmöten. Programmet avslutas med en gemensam avslutningsmiddag.

Elever står och pratar med en mentor i ett klassrum

ProCivitas förbereder dig inför framtiden

 • Ung företagsamhet

  På ProCivitas läser alla elever Entreprenörskap, vilket ger dig som elev möjligheten att på riktigt starta ett eget företag. Vi använder oss av Ung företagsamhets väl beprövade koncept.

  Flera elever sitter och pratar i ett klassrum
 • Alumninätverk

  Bland ProCivitas drygt 9000 alumner finns företagsledare, ingenjörer, arkitekter, designers och en mängd andra yrkesgrupper. Är du nyfiken på ProCivitas alumner – Se vår wall of fame!

  Fyra elever i utomhusmiljö

Ta reda på mer

Vill du veta mer om ProCivitas?