×
 

Hoppa till innehållet

AKTIVITETER OCH TRADITIONER PÅ PROCITIAS KARLBERG

På ProCivitas Karlberg ger vi möjlighet till både nytta och nöje under skoltiden. Under läsåret bjuder vi in föreläsare, anordnar externa aktiviteter och studiebesök samt att vi lägger stor vikt på teambuilding och roliga klassaktiviteter.

Under din första termin har vi vår årliga kick-off för samtliga elever i årskurs 1 och vi genomför introdagar i samtliga årskurser för att starta igång läsåret tillsammans. Grillunch hos vår granne Karolinska institutet är en god tradition!

Under läsåret genomförs programdagar där alla elever på våra olika program har en heldag tillsammans med ett passande tema för respektive program. Vi uppmuntrar alla typer av idéer och aktiviteter från våra elever och från elevkåren. Ta chansen, du som elev, att engagera dig och göra din studietid till tre riktigt roliga och givande år.

ProCivitas Instagram kan du se bilder från de olika arrangemang och event som hela tiden äger rum på skolorna utöver det vardagliga skolarbetet.

Elever har picknick utomhus i en park

Ett urval av aktiviter under din skolgång

 1. Procivitas logga

  Mentorsprogram

 2. Procivitas logga

  Programdag för de olika programmen

 3. Procivitas logga

  FN-rollspel

 4. Procivitas logga

  Vinteridrottsdag

 5. Procivitas logga

  Världsbokdagen

 6. Procivitas logga

  Proccedagen

ÖPPET HUS

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.