×
 

Hoppa till innehållet

Alumninätverk

På ProCivitas är vi stolta över våra tidigare elever och listan kan göras lång över alumner som i dag är välkända både utomlands och i Sverige.

PROCIVITAS ALUMNER

Våra alumners roller i arbetslivet är allt från ekonomer, riksdagsledamöter, idrottsstjärnor, artister och framgångsrika entreprenörer. Som levande exempel på att det går att förverkliga sina drömmar blir de möjliga förebilder för dagens elever.

Elever och lärare pratar med varandra

Alumner från ProCivitas Växjö

  • David Egonson (Student 2002)

    Efter gymnasiet läste David till jurist och arbetade några år som advokat innan han tillsammans med en kompanjon startade restaurangkedjan Holy Greens. Idag driver David 27 restauranger över hela Sverige.

    Alumni från ProCivitas Växjö står framför sin restaurang Holy Greens och kollar in i kameran.
  • Stephanie Thour (Student 2017)

    Svensk mästare i tennis och boxning. OS-kvalade i boxning till OS i Tokyo 2021. Stephanie är unik i och med att hon är svensk mästare i tennis och boxning samma år. Stephanie visar att det inte är nödvändigt att välja idrott tidigt i livet.

    Alumni elev från ProCivitas står i en boxningshall och ler in i kameran.

Mentorskap

Under ditt sista läsår på ProCivitas har du chansen att delta i skolans Mentorsprogram. Programmet ger dig möjlighet till en unik inblick i arbetslivet och du paras ihop med en mentor från näringslivet som följer dig genom årskurs 3. Du och din mentor varvar träffar på egen hand med gemensamma träffar tillsammans med samtliga deltagare i programmet.

Elev och lärare pratar med varandra i ett klassrum

Öppet hus

Besök oss på öppet hus för att uppleva stämningen på skolan. Ta chansen att prata med elever och lärare och få svar på alla dina funderingar!