×
 

Hoppa till innehållet

RESTAURANG PROCIVITAS VÄXJÖ

Varmt välkommen!

All personal som jobbar i restuarangen

Mat i toppklass

Här jobbar vi för att ni elever ska få en god måltid i en trevlig atmosfär. Här lagas maten på plats med dofterna intakt och med minimal varmhållning.

Och vilka är då vi? Jo det är köksmästare Johan Ekfeldt, kockarna Micke, Calle och Rasmus samt vår oumbärlige köksassistent och diskmaestro Rowena. Vi älskar mat i alla former och är ständigt på jakt efter nya recept, smaker och matupplevelser.

Det är fantastiskt att ha kontakt med er elever då ni är våra återkommande gäster. Så tveka inte att ge oss synpunkter och önskemål. En regelbunden dialog är viktigt för att utveckla verksamheten och för att ni ska trivas i vår skolrestaurang. Ni träffar oss varje dag i restaurangen, annars går det bra att mejla lunch@procivitas.se eller skicka ett sms på nr; 0730-318174. Du kan även lägga till oss på Facebook via www.fb.me/restaurangprocivitas

Lunchen är en paus på dagen som vi vill att ni ska längta till så vi gör allt vad vi kan för att ständigt förbättra oss och utvecklas. Vi lagar som sagt maten på plats och så mycket som bara möjligt från grunden och med mycket kärlek. Det blir en härlig mix av klassiska rätter som alla känner till med en inblandning av nya spännande recept..

Varje dag serveras olika lunchalternativ inklusive en vegetarisk rätt som alla är välkomna att ta del av. Vi har också en fräsch salladsbuffé med 7-8 olika sorters sallader, kolsyrat vatten, mjölk samt knäckebröd och smör. Självfallet erbjuder vi alltid alternativ till er som önskar diverse specialkost.

Dessutom vill vi aktivt arbeta för att matsvinnet ska minska och där hoppas vi att ni vill vara med och samarbeta. Med mindre svinn kan vi köpa in bättre råvaror och erbjuda er en ännu bättre måltidsupplevelse och dessutom göra miljön en god gärning. Ni har en unik möjlighet att ta så mycket ni vill så det enda vi önskar är att ni äter upp det ni tar till er. Det är så tråkigt och att behöva slänga mat.

Sist men inte minst så erbjuder vi något så unikt som fri frukost för alla varje morgon. Vi dukar fram bröd, pålägg, kaffe, te och frukt som ni är välkomna att ta del av i skolrestaurangen när ni har några minuter över på morgonen. Att lära sig saker på tom mage är inte att rekommendera så det tror vi är en god gärning för hela skolan.

Öppettider:

Frukost 07:00-09:00

Lunch: 10:30-13:00

Öppet hus

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.