ProCivitas elever är bland de nöjdaste i Uppsala kommun

Vi tål att jämföras! Därför deltog vi i Uppsala kommuns elevenkät 2024. Enkäten presenterar vad Uppsalas elever tycker om sin gymnasieskola och ProCivitas gymnasieskola ligger i topp.

Information som rankar ProCivitas Uppsalas gymnasieskola till en andraplats.

97% av ProCivitas elever är trygga

Visste du att 97 procent av våra elever känner sig trygga i sin klass och på skolan? Våra elever var de som var mest medvetna om vad det behöver göra för att nå sina mål i de olika ämnena. Resultatet visade också att undervisningen gör dem motiverade att de vill fortsätta lära sig.

I enkäten deltog gymnasieskolor runt om i hela Uppsalas kommun och det slutgiltiga, sammanställda resultatet visade att ProCivitas hamnar på en andraplats i kommunen. Vi tåls att jämföras och kommer arbeta aktivt med vår strävan att bli Sveriges bästa gymnasieskola.

Vill du ta del av resultatet? Klicka på länken för att komma till vårt resultat av enkäten: Till ProCivitas elevenkät resultat!

Vill du veta mer om vår skola?

Vi öppnar upp dörrarna den 7:e maj på ProCivitas Uppsala – Välkommen på öppet hus! Klicka på knappen nedan för att anmäla ditt intresse, hoppas vi ses!

Nyheter

Se alla nyheter